Honden coaching reviews


Wat klanten zeggen over Elisah Stassen!Lieve Elisah, 

Vanaf onze eerste ontmoeting voelde het goed. Je bent een geweldige, coole en eerlijk leraar voor zowel hond als baas. 

Jij kijkt naar een situatie en past je advies en training daarop aan, dat zie je niet vaak. Jij geeft eigenaren een gezonde basis en zorgt daarvoor dat een hond beter begrepen wordt en dit geeft als resultaat dat je gaat samen werken als een team. Vandaag hebben wij onze laatste les gehad bij jou met aura en het is niet in woorden uit te drukken hoeveel je ons hebt geleerd. Aura is een lieve maar pittige dame die ondanks een goede opvoeding soms 4 middelvingers opsteekt en doet waar ze zin in heeft.  

Nooit zou ik mijn hond ergens achter laten maar aan jou geef ik haar met alle vertrouwen. Jij hebt ons zoveel geholpen met het ontvangen van bezoek, de stofzuiger, recall oefening, plaats oefening en nog wel veel meer. Door deze great reset en de goede training die aura nu heeft gehad kunnen we de wereld aan en daar ben ik blijf ik je iedere dag dankbaar voor. Jij bent een aanwinst voor iedere hondeneigenaar. 1000 x bedankt .
Bjorn & NadiaEen dikke aanrader! Dat is wat ik iedereen vertel over jou en je coachingstrajecten. Toen ik met Dito bij jou kwam was ik de wanhoop nabij. En reu, inmiddels 6 jaar oud, een grote spierbonk met een rugzakje en wandelen was gewoon een hel geworden. Uitvallen was de standaard reactie bij het zien van een hond, geen controle over te krijgen en vaak zelf op de grond belanden.

Hoe kon dit ooit nog goed komen? Want de afgelopen 6 jaar had immers niets geholpen, geen coach, geen traject, geen aanpak, helemaal niets. Toen ik je berichten en filmpjes zag motiveerde mij dit om het toch nog een laatste kans te geven. En wat ben ik blij dat jij ons die eerlijke kans hebt gegeven en die in ons zag. Geen oordelen en alleen maar ruimte voor bewustwording en verbetering. Ik heb na jaren Dito eindelijk écht leren begrijpen en leren lezen dankzij jou hulp. We zijn langzaam een team geworden en ik durf inmiddels weer rustig met mijn grote spierbonk op pad.

Het plezier in het wandelen is weer terug maar vooral het plezier om Dito te laten zien dat hij bepaalde situaties aan kan zonder uit te vallen. Zeker niet iedere wandeling is een 10, maar de basis is er en vanuit hier blijven we verder bouwen. Ik ben je dankbaar voor ons coachingstraject en wij blijven zeker de roedelwandeling bij jou volgen want we gaan gewoon door met onze reis. Elisah, uit de grond van mijn hart, dank dank dank! Je bent een topper! Liefs Dito & Romy


Een aantal maanden geleden begonnen we een coachingstraject bij Elisah, niet omdat onze hond onhandelbaar was, maar omdat we ons verantwoordelijk voelen voor onze grote enge Duitse herder. Het is een lief beest, maar enorm groot en dus voor veel mensen angstaanjagend.  Asta wilt soms nog wel eens blaffen naar andere honden. Omdat hij het soms wel en soms niet deed werd ik daar vaak onzeker van. Is hij nou agressief? Wilt ie gewoon spelen? Wat doet hij en wat doet de andere hond? Allemaal dingen waardoor het wandelen minder leuk werd. 

Met Elisah zijn we gaan werken aan mijn vertrouwen in hem. En nu een aantal trainingen later is het vertrouwen al een heel stuk gegroeid. Natuurlijk zijn er nog een aantal verbeter punten maar met de roedelwandelingen die we nu na het coachingstraject doen komt dat ook allemaal wel goed! 

Elisah bedankt voor je vertrouwen, je openheid en je bemoedigende woorden. Je bent een topper die niet alleen naar de hond kijkt maar ook de baas een spiegel voor houdt en helpt te groeien. Ellen


Wij hebben Elisah leren kennen als een zeer betrokken, ervaren en geduldige coach. Er was direct een klik. We hebben een coachingtraject bij haar gevolgd en hebben ook al eens deelgenomen aan een roedelwandeling. Elisah maakt je enthousiast om weer aan de slag te gaan met je hond, geeft je vertrouwen dat het anders kan en is laagdrempelig benaderbaar. Onze individueel coachingstraject is afgelopen, maar wij houden zeker contact met Elisah en maken nog graag gebruik van haar andere diensten in de toekomst. Onze hond heeft veel stappen gezet, we zijn er nog niet maar Elisah heeft ons geleerd dat met de juiste instelling nog veel te halen is.

Elisah, bedankt dat je er voor ons was en bent, ook op momenten dat we het even niet meer wisten. Je bent een warm mens en ik gun iedereen een coachingstraject bij jou. La Toya  & LiloWij willen je heel erg bedanken voor jouw hulp. Je hebt het leven met Darwin zoveel leuker gemaakt. We hebben onze opdringerige, paniek hond eindelijk onder controle. Dat niet alleen, we hebben veel meer geleerd over hoe we honden beter kunnen begrijpen en begeleiden. Het was een feestje om door jou gecoached te worden door jouw humor, geduld en positiviteit. Liefs, Darwin, Camillie en MarjolijnNadat wij bij Riet Ottenhof waren gestart zijn we op advies van Riet bij jou terecht gekomen.  Na de eerste roedelwandeling wat heel fijn is om mee te wandelen en ook om in een groep te trainen.  Hadden wij ook nog hulp nodig om bezoek te  ontvangen met Spice normaal ging ze in de in de bench maar ik wilde dat toch anders.  Na sessie 1 met heel wat uitdagingen als tip om een muilkorf te gaan gebruiken voor de bijtincidenten, er was al snel een verschil, dat ze niet meer blafte als er bezoek binnenkwam en ze was rustiger. Na sessie 2 weer verschil door zoveel tips,  hoe ik Spice beter kan sturen en haar het vertrouwen kan geven. De manier waarop ze traint, het gewoon doen en de Spice laten ervaren dat er bezoek beweegt en loopt dat ze daar niet op hoeft te reageren werkt heel erg goed.  Nu als er bezoek komt gaat ze lekker op haar plaats liggen en heeft ze zelf haar rust. Maar niet alleen voor binnen maar ook meteen advies gekregen voor te wandelen, echt heel erg fijn. Gr. Patricia


Waar liep je tegen aan met jouw hond voordat je mijn hulp inschakelde?
*We zaten op een puppytraining bij een hondenschool waar we niet tevreden over waren. Geen maatwerk voor de vragen en problemen die we hadden met Noortje dus daarom overgestapt naar individuele coaching. Noortje eiste veel aandacht op, was onrustig, springen, bijten, vond haar rust niet, wandelen aan lijn lastig.

Waarom heb je voor mijn coaching gekozen? *Goede, enthousiaste verhalen over je gehoord qua kennis, aanpak en persoon.

Hoe vond je onze samenwerking? *Maatwerk, oprechte aandacht, goede adviezen, geduldig, prettig mens.

Welke resultaten heeft de coaching & training jou opgeleverd? *Inmiddels goede vooruitgang geboekt met Noortje. Baasjes iets geduldiger en minder veeleisend geworden, maar er zijn nog genoeg uitdagingen ;-).

Wat heeft de coaching voor jou & jouw hond betekent? *Goede tips en adviezen, rustigere hond, consequent zijn, fijne band met de hond.

Ik beveel LET'S GO OUTSIDE aan!
Groetjes Claudia, labrador Noortje


Waar liep je tegen aan met jouw hond voordat je mijn hulp inschakelde?
*Het was een pup die wel wat basistraining kon gebruiken.

Waarom heb je voor mijn coaching gekozen? *Vanwege het positieve verhaal op de website en het fijne telefoongesprek.

Hoe vond je onze samenwerking?
*Oprecht, spontaan en eerlijk.

Welke resultaten heeft de coaching & training jou opgeleverd? *Dat ik/wij als hondenbaas consequent en streng moeten zijn omdat onze hond veel uitdaging & structuur nodig heeft

Wat heeft de coaching voor jou & jouw hond betekent? *Een leuk contact en ik merk dat de hond er graag is, ook al is ze nog in training

Ik beveel LET'S GO OUTSIDE aan!
Groet, André & Peggy, Vizsla Lepke


Hey Elisah,
Normaal gesproken ben ik niet iemand die snel een recensie schrijft, positief of negatief... Heel vaak als ik deze lees, heb ik daar mijn vraagtekens bij, ik denk dan al snel; wat een zeikerds, sommige mensen hebben ook overal kritiek op, het is ook nooit goed, of ze zullen wel familie of bekende zijn, waarschijnlijk krijgen ze korting, slijmbal, enzovoort...Op mijn werk zie ik zo vaak recensies langskomen dat ik er een allergie van gekregen heb!

Maar toch, na het 'traject' wat wij samen hebben doorlopen met Bender, maak ik een uitzondering en wil ik mijn ervaring delen om iedereen die twijfelt over de streep te trekken. Het was een opgave, het was werken, het was vallen en opstaan, maar het voelde magisch! Heel toevallig kwam ik via via bij jouw website uit, las ik jouw verhaal en dacht ik meteen; 'dit is wat ik zoek'. Na ons kennismakingsgesprek kreeg ik echt het gevoel dat dit wel eens zou kunnen gaan werken. In tegenstelling tot eerdere ervaringen bij trainers met groepslessen, iedere week hetzelfde verhaal, hetzelfde patroon, te weinig tijd en aandacht. (als ik Bender bij de training had afgezet, had hij het waarschijnlijk alleen kunnen doen) 

 

Bij jou was vanaf het begin alles anders, de rust en tijd die je neemt om te luisteren, de voorbeelden laten zien, en ervaren wat en hoe je moet reageren waren duidelijk, simpel, en het werkte!  Bender die zich gedroeg als braafste jongetje van de klas, waar jij doorheen kon kijken en zag dat hij ons in de maling kon nemen. Het trekken aan de lijn werd minder, het focussen op andere honden om hem heen werd minder, de rust en kalmte wat hij kon vinden in alledaagse dingen ging beter en beter.... en uiteindelijk zelfs thuis met Dio, is het gelukt om ze beide rustig te krijgen en accepteerden ze elkaar, hebben ze de strijdbijl begraven en konden Otilia en ik ontspannen. Onwerkelijk, om dit, waar we al maanden mee bezig waren te zien veranderen in 1,5 uur tijd. 

Helaas heeft Bender een aantal weken geleden een hartstilstand gekregen tijdens een epileptische aanval... Midden in de nacht mocht zelfs een race naar de dierenarts niet meer baten en ben ik mijn grote vriend verloren. Nog steeds doet het pijn en is het moeilijk om erover te praten maar wat ben ik dankbaar dat we samen nog dit 'traject' hebben kunnen volbrengen. En dat is ook de reden dat het belangrijk vindt om deze ervaring met Elisah te delen, want ik ben ontzettend dankbaar dat de doelen die we samen hadden, hebben gehaald!

Op een duidelijke, oprechte manier werden mij dingen geleerd. Soms confronterend, maar wel altijd eerlijk en oprecht.

Met de nodige humor was het altijd gezellig en werd er nooit naar de klok gekeken. Leuke sessies, honderden appjes, mooie groepswandelingen, en mooi om te zien dat de mensen die om je heen 'struggelen' allemaal hetzelfde doel hebben, een betere band met je hond.

Want als 1 ding me duidelijk is geworden, ik had een hele sterke band met Bender, maar vanaf het moment dat we bij Elisah gingen trainen is deze band alleen maar sterker geworden. En zoals ik al zei, dit was magisch! 

De doelen waren gehaald, de taak was volbracht, en Bender heeft gedacht, nu is het klaar....Dus misschien had ik wel nooit naar je toe moeten komen.... 

(btw de volgende afspraak voor "project W' staat gepland) :) Groetjes, Guido


5 uit 5 sterren! We zijn bij Elisah terecht gekomen omdat onze hond Beer agressie vertoonde richting andere honden. Reeds twee andere hondenscholen trokken hun handen van hem af en wij waren het vertrouwen dat het goed zou komen bijna kwijt. Binnen één sessie zat Beer al naast Elisah’s eigen hondje Blues zonder uit te vallen! Na een aantal lessen kan ik een A4’tje voltypen over alles wat ik als prettig heb ervaren, maar ik poog het kort te houden d.m.v. een kleine opsomming:

• Je krijgt hele praktische en duidelijk te begrijpen handvaten/opdrachten waarmee je kunt oefenen;

• Het resultaat van het consequent toepassen van die handvaten zorgde bij ons al veel sneller voor positieve veranderingen dan verwacht;

• Je leert veel meer dan alleen waar je initieel voor komt waardoor je ook op andere gebieden een leukere hond krijgt;

• Elisah gebruikt veel humor waardoor een les ook leuk is;

• Elisah kijkt naar het plaatje en stelt je op je gemak – Jij én je hond moeten zich ergens goed bij voelen;

• Elisah neemt echt de tijd voor je.

Als we eerder bij Elisah waren gekomen had me dat denk ik vele tranen gescheeld. Wat ons betreft echt een aanrader! Isebeau


We zijn bijna een jaar geleden begonnen met trainen van onze Teun bij Elisah.

Teun is een bruine labrador van inmiddels twee jaar oud. Die nogal moeite had (zacht uitgedrukt) met het lopen aan de lijn. Een reutje van bijna 40 kg die niet wil luisteren of netjes naast je wil lopen aan de lijn, resulteerde dagelijks in een wandeling, of beter gezegd een worsteling, met veel irritatie. Alle mogelijke lijnen en manieren geprobeerd, maar het wilde ons zelf maar niet lukken. Diverse trainingen en cursussen met Teun elders leverde niet het resultaat op wat we wilden. Het in “grote” groepen trainen met een puberende hond was gewoonweg voor ons niet te doen. Via Instagram zijn we destijds terechtgekomen bij LETS GO OUTSIDE. Via een videocall hebben we onze problemen neergelegd bij Elisah die van begin af aan de mogelijkheden zag. Ons vriendelijk, duidelijk en met humor (ook niet geheel onbelangrijk) te woord stond en ons verzekerde dat we door  de juiste training de hond konden krijgen die we graag wilden. Wel werd ons gelijk verteld dat het voornamelijk aankwam op ons. Consequent zijn, structuur aanbrengen in het leven van Teun en veranderingen aanbrengen was een must. Stom gezegd misschien, maar Elisah traint niet alleen de hond, maar ook de baasjes!  Eerlijk is eerlijk, onderweg naar de eerste 1 op 1 sessie met Elisah waren we alles behalve positief. Want waarom zou het Elisah wel lukken? Andere trainers was het namelijk ook niet gelukt. Zoals ik destijds van Elisah heb begrepen was dat ook hetgeen dat wij uitstraalden bij onze eerste les. Maar met duidelijke tips, manieren van trainen en de veranderingen die we binnenshuis moesten aanpakken zijn wij positief en blij verrast naar huis gereden. We hebben Het  huiswerk van Elisah toegepast waarbij we wekelijks, soms wel dagelijks, met onze vragen app contact hadden. Erg plezierig om te zien dat iemand (buiten de training ter plaatse) tijd voor je heeft. Niet moeilijk doet over ellenlange appjes en deze duidelijk beantwoord en met oplossingen komt waarmee je gelijk kunt doorpakken.

Diverse 1 op 1 lessen verder (5 stuks in totaal, waren al voldoende) hadden we eindelijk een hond waarmee we konden wandelen. Tijdens en na deze lessen zijn we roedelwandelingen met Teun gaan uitvoeren onder begeleiding van elisah. De eerste wandeling was een ramp, een over enthousiaste hond die met elke soort genoot wil spelen en alles behalve oplet op wat jij van hem vraagt of wilt. Ook hier kregen we tips mee naar huis waar we aan moesten gaan werken.
En nu 3 wandelingen verder loopt die als een mak lammetje mee in de roedel. Geen afleiding meer, netjes kalm aan de lijn en het belangrijkste; hij luistert! Kortom om een lang verhaal kort te maken…ik zou willen dat we eerder terecht waren gekomen bij elisah. Dit had ons veel tranen en frustratie kunnen besparen. We hebben eindelijk onze Teun, die natuurlijk altijd spatjes blijft houden, waarmee we lange wandelingen kunnen maken. Een hond die luistert als je een commando geeft en die graag voor je wil werken. Ik zou dan ook elisah bij iedereen aanbevelen, want dit wil natuurlijk iedereen. Ik kan niet veel meer zeggen dan dankjewel en tot de volgende roedelwandeling, want die blijven we gewoon doen. Niet alleen voor Teun, maar ook omdat wij het gewoon ontzettend leuk vinden! Nicole & Stan


Toen wij met Jaxx (onze red nose pitbull) bij Elisah kwamen, oogde Jaxx agressief. Hier wisten wij niet mee om te gaan. Na de eerste kennismaking met Elisah zijn wij erachter gekomen dat Jaxx angstig en onzeker is en daarom zo reageert op alles wat onbekend is. Na elke les gingen wij met een positief gevoel naar huis, we kregen handvaten om Jaxx hierbij te begeleiden.

Na 5 lessen gaat het nu super! Mensen komen weer over de vloer bij ons thuis en wij gaan weer met plezier wandelen. Dankjewel voor je liefde en geduld 


Tijd om consequent te worden! Tijd voor advies en de juiste begeleiding. Doordat bekenden bij Elisah op cursus waren en hiermee succes behaalden, heb ik ook contact met haar opgenomen. Freddy, een zwarte labrador van 1,5 vol energie, dominantie en een pro in uitdagen.
Gestart met het pakket van vijf lessen. Persoonlijk, een op een en thuisbegeleiding. Zo fijn! Tijdens de lessen rust en duidelijkheid.
Werkende aan het lopen aan de riem, rust in huis en uitvallen naar andere honden. Ik weet nu hoe ik hiermee om moet gaan, krijg handvaten, huiswerk en de tip om andere riem te gebruiken. Nou wil niet overdrijven, maar door zelf door te zetten, is Freddy de rust zelf, heb ik geen schouder meer uit de kom of bozen blikken als hij gromt, blaft en uitvalt naar een andere hond! Ik wil je bedanken voor de begeleiding! Een dikke aanrader! Saskia


Super blij met elisah! Al een aantal lessen en roedelwandelingen gehad bij haar. Ze is een topper en ontzettend goed in haar vak! The best in Limburg!! Dankzij elisah begrijpen we de hondentaal en onze Friese Stabij Jurre veel beter. Zoveel duidelijkheid, adviezen, effectieve aanpassingen & tips! Ze helpt ons ontzettend goed! Dankzij de consulten die ik bij haar heb gehad wandelen we niet alleen ontspannen met Jurre maar heeft hij ook meer zelfvertrouwen opgebouwd! De resultaten zijn met doorzetten en consequent zijn echt snel zichtbaar! Een absolute aanrader!! De roedelwandelingen zijn ook een echte aanrader incl. genieten van een mooi uitzicht! Mirte


Wij hadden het advies gekregen om contact op te nemen met Elisah Stassen, omdat onze wandelingen niet echt ontspannen verliepen. Cody sprong steeds op naar de riem, beet in onze jas en trok enorm aan de riem. Van Elisah kregen wij oefeningen mee om thuis meer in verbinding te komen met Cody en hem mentaal uit te dagen tijdens het wandelen, waardoor hij na de wandeling ook een stuk rustiger zou zijn. 

Ze legt alles op een duidelijke en rustige manier uit en wees ons ook op de dingen die we beter of anders kunnen doen. 

Het wandelen ging al na één les stukken beter, dit hadden we eigenlijk al veel eerder moeten doen. We zijn zeer blij met de lessen van Elisah. 

We zouden let’sgo-outside bij iedereen aanbevelen. M & P Hendrix


Na 3 sessies met Elisah zijn we met de vele goede adviezen en handige praktische tips aan de slag gegaan. 

We merkten al heel snel resultaat bij onze hond Bowie ( uit het Portugal, die met 6 maanden bij ons kwam wonen). 

Door de adviezen te blijven toepassen gaat het inmiddels hartstikke goed! Bowie liet zich niet  door anderen aanlijnen maar dat gaat nu super. Hij luistert beter en voelt zich zekerder. Ik raad training bij Elisah ten zeerste aan! Claire Custers


Beste Elisah!
Toen we met jou in contact kwamen dacht ik, wat doet een hondencoach eigenlijk.

Achteraf kan ik zeggen dat je eigenlijk meer een mensencoach bent. Je hebt ons namelijk geleerd hoe wij met onze Sjaak moeten omgaan. Sjaak is een terriër, hyper, eigenwijs en vooral een echt baasje. Sjaak wil graag alles bepalen en jij hebt ons geleerd om daar mee om te gaan. Nu bepalen wij de route van de wandeling, bepalen wij wanneer Sjaak de bench in moet en wanneer hij even op de bank mag en vooral wanneer NIET. Door jou begrijpen we Sjaak nu beter en hebben we meer controle over hem. Je was altijd bereikbaar, reageerde altijd op een fijne manier op appjes en je had altijd een antwoord op elk probleem! Superfijn! Dank dank dank! Groetjes Ralf en Gabi


Een puppy opvoeden: er is veel over geschreven. Maar de praktijk, hoe doe je dat? 

Wij hebben de liefste hond die er is en we begonnen vol enthousiasme aan de puppycursus. 

Wat een feest had moeten zijn, veranderde snel in een frustratie. 

In de grote groep van hondjes en baasjes was geen oog voor wat wij nodig hadden. 

Na 6 keer was het voor ons genoeg. De keuze om niet meer te gaan, voelde als een opluchting. 

Maar wat nu? 

We hadden al gehoord over goede ervaringen met de aanpak van Elisah en besloten contact op te nemen. Binnen no time hadden we een uitgebreid intakegesprek via whatsapp en een paar dagen later stonden we op de oefenweide!

Elisah had aandacht voor Babs maar vooral ook voor ons als haar baasjes. 

Elisah leerde ons uit te stralen wat Babs nodig heeft om zich op een goede manier te ontwikkelen. Keywords: Duidelijk en consequent zijn, een zelfverzekerde lichaamshouding aannemen, richting geven en grenzen bepalen, impulsen beteugelen, een pro-actieve houding aannemen. Iedere dag opnieuw.

Inmiddels zijn we 2 maanden verder.

Babs is de eerste keer loops geweest en zit in de pubertijd. Als we zien hoe Babs zich in deze lastige fase ontwikkeld heeft, hebben we er alle vertrouwen in dat zij zich ontwikkelt tot een evenwichtige volwassen hond.

Dit is het resultaat van onze eigen ontwikkeling! 

Als haar baasjes zijn wij gegroeid door de coaching van Elisah. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan. Op de oefenweide en bij ons thuis. Via whatsapp kregen we huiswerk na een training en zij reageerde snel op berichtjes.

Elisah had oog voor wat wij nodig hadden om Babs te kunnen geven wat zij nodig heeft. 

Elisah: bedankt voor jouw persoonlijke en deskundige aanpak! Heidi & Marcel


Begonnen met een kleine vrolijke en slimme pup van 8 weken oud; nu na de puppy en pubercursus is onze Joep een stoere en zelfverzekerde reu van ruim 9 maanden. Tijdens de lessen van Elisah leerden we de basiscommando's, een paar leuke fun tricks maar vooral stimuleerde ze ons om na te denken: wat wil je met/van je hond in je ritme en gezinsleven? En hoe bereik je dat? Kennis over het hondenbrein, de energiehuishouding van een hond en de mentale en fysieke behoeftes... We leerden het allemaal. Afgelopen 7 maanden was ze zoveel meer dan een instructrice. Ze was een vraagbaak voor alles wat met hondengedrag te maken heeft. Ook leerde zij door de 1 op 1 sessies zowel onze hond als ons goed kennen en stemde ze daar feilloos op af. En door haar altijd parate betrokkenheid, ook buiten de sessies om voelde het opvoeden van Joep echt als een co-productie! Liefs van ons en tot snel Elisah! Marijke


Wij zijn begonnen bij Elisah omdat onze Aussie (Nova) reactief is aan de lijn. We hebben een 1 op 1 begeleiding gevolgd en doen mee met de roedelwandelingen. Elisah helpt je de hond lezen en maakt je bewust van je eigen houding en hoe je dit overdraagt naar de hond. 
Elisah is direct en eerlijk, houdt een spiegel voor waar nodig en houdt het luchtig met goede humor. Je voelt je serieus genomen door Elisah en ze houdt contact om de voortgang bij te houden.
We zijn erg blij met de begeleiding van Elisah we hebben niet alleen de reactiviteit aangepakt, maar ook de rust in huis en grenzen opstellen aangezien Nova ook veel aandacht op eist.

We merken echt dat wij en Nova grote stappen hebben gemaakt.  Iris

In oktober 2021 hebben wij ervoor gekozen om een zwerfhondje te adopteren uit Griekenland. Rio was al 4 maanden oud toen hij bij ons kwam wonen. We merkten al snel dat we hulp nodig hadden. De angsten van Rio begonnen de overhand te nemen en wij wisten niet goed hoe we hiermee moesten omgaan. 

Elisah was precies wat we nodig hadden. Een professional die zin had om ons iets te leren, geduld had en ons serieus nam. Elisah kijkt met jou samen wat voor jou en je hond het beste werkt. Door het professionele advies van Elisah zagen wij na enkele dagen al resultaat!

Buiten dat Rio nu veel meer rust ervaart en enorm veel geleerd heeft, zijn wij als baasjes ook enorm gegroeid. Van bezoekjes thuis, tot samen wandelen en tot Rio een hele dag achterlaten op haar prachtige erf voor een interne training... bij ''Let's go Outside'' kan het allemaal!

Voor iedereen die een goede hondentrainer zoekt: ''Neet lang helle, Elisah belle!'' 

Bo Weckseler


Zo blij met jouw hulp en Polly vindt het geweldig op de boerderij! Dankzij jou kijkt Polly heel lief naar het paard nu en blaft ze niet meer! Heel fijn, dankjewel! Jennifer Rook


Vanaf de eerste kennismaking viel ons de professionaliteit van Elisah op. Dat was al te merken bij het intake gesprek en de professionaliteit waarop ze haar bedrijf runt. Ze heeft plezier in haar werk en traint onze honden goed. Onze honden zijn dól op haar! T. Meassen


Heerlijke, leerzame en oprechte 1 op 1 trainingen. Een echte aanbeveling voor iedereen! Simone Snijders


Ik mocht samen met mijn keeshond langskomen bij Elisah op de boerderij. Ik heb een keeshond met een verleden en was behoorlijk onrustig over hoe zijn gedrag zou gaan ontwikkelen tegenover mijn (bijna) 1-jarige dochter. Elisah heeft alle tijd voor mij genomen en mij gerustgesteld, veel advies gegeven en het belangrijkste mij het vertrouwen gegeven dat alles goed komt!  Ik raad Elisah dan ook zeker aan. Als ik ooit nog met een hond een trainer zoek, is Elisah degene naar wie ik ga! Eline Maassen


Onwijs bedankt voor vandaag we zoveel info gekregen en eindelijk weten we duidelijk hoe we Basil sturen. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik een manier gevonden heb om controle te krijgen over de situatie en Basil.  Je doet het super met de nodige dosis humor om alles wat losser over te laten komen zodat ik zeer relaxed was en automatisch Basil ook. Dikke vette duim voor jou! En ik onthoud vooral de uitspraak 'ontspan de poes' ! :P Groet Sander Reyniers


Wij hebben Elisah ingeschakeld voor onze 'terror' pup Nora! Mede door de boerderij(oppas)dagen en super 1 op 1 puppycursus heeft Nora een ontzettende groei doorgemaakt. Ook weten wij als baasjes zijnde nu veel beter wat we op welke momenten moeten doen! Door de stress die wij in het begin hebben ervaren konden wij niet optimaal van Nora genieten. Elisah heeft deze stress voor ons kunnen wegnemen door ons veel handvaten te bieden en uitleg te geven over Nora's gedrag! We genieten nu volop van onze pup/puber! Dat Elisah altijd voor ons klaar zal staan, ook al hebben wij de cursus afgerond, waarderen wij enorm! Elisah is een kundig, eerlijk, begripvol, humoristisch en gezellig persoon. Dit alles heeft zeker bijgedragen aan de zeer prettige samenwerking tijdens de cursus! Giny Heijenrath.


Hi Elisah, bedankt voor het coachen van onze hond Lady (en de baasjes). Het is frappant te zien welke vooruitgang Lady (en wij) al binnen 2 lessen hebben gedaan. Waar Lady maar 4 weken over zal doen, zullen wij 4 maanden voor nodig hebben. Maar vooral jou manier van lesgeven is een en al leerzaam (voor ons) en plezier voor de hond. Verder zo! Groetjes Fam. Stegerhütte


Dank voor de hele fijne hondentraining sessies! Heb er veel positieve energie van gekregen! Kiki W.


Ere die ere toekomt! Zonder jou was dit niet gelukt met Guus. Groetjes Servy van Rossum


Vanaf de intake voelde ik de klik al, ik hoefde er niet over na te denken om met Elisah samen te werken om onze teckel pup Sjuul klaar te stomen voor de grote wereld. Wat een topper is ze, kundig, geduldig en begrip voor de situatie. Ze geeft je het vertrouwen om met je hond aan de slag te gaan en door mijn onzekerheid heeft ze ook mij getraind. Altijd bereikbaar voor vragen. Zoek niet verder want voor een goede begeleiding Go to Elisah. Gr Linda Timmermans


Afgelopen week was ik bij Elisah, eigenaresse van LET’S GO OUTSIDE op bezoek. Zodra je op haar erf binnenkomt ervaar je direct natuur en buitenleven. De manier hoe ze hier honden ontvangt en met deze dieren omgaat is ongelofelijk! Ze heeft veel gevoel met honden en de opvoeding hiervan. Definitief een aanrader, je laat je trouwe viervoeter hier gegarandeerd met een goed gevoel achter. In mijn geval, 2 weimaraners, niet het makkelijkste ras maar Elisah weet er goed raad mee. Daarnaast is Elisah als persoon ook erg aangenaam om mee om te gaan. Ze geeft rustige en duidelijke uitleg, dit vond ik erg prettig. Groetjes J. Crombag


Elisah is ontzettend kundig in de training en opvoeding van honden. Ze is een waardevolle ondersteuning bij de socialisatie van onze pup. Ze heeft veel kennis, is altijd enthousiast en honden zijn dol op haar! M. Meys


Mijn jacky’s hebben twee dagen bij Elisah getraind. Ik laat ze normaal niet snel bij iemand achter maar Elisah is consequent en vraagt naar de manier waarop de eigenaar met de honden omgaat. daar ze ze ook aan het werk zet, ermee wandelt en speelt waren ze moe en voldaan! Voor herhaling vatbaar! J. Felix


Een echte aanrader als u de aller beste coaching wilt voor uw hond! Gr. K. Schaepkens


Als je echt je relatie met jouw hond wilt verbeteren, bel dan Elisah! Elisah is liefdevol en enthousiast met het coachen van je huisdier. Ik kan haar ontzettend aanraden! Baukje Govaarts


Gielke is nu 5 maandjes en heel actief, speels, leergierig, slim en soms ook een echt boefje! Hij is onze eerst pup, waardoor alles erg spannend en vreemd was in het begin. Samen met Gielke ben ik op puppycursus geweest bij let’s go outside. Elisah was direct behulpzaam, past zich aan naar jou leefstijl, wensen, en gedrag. Wat ertoe lijden dat Gielke veel heeft geleerd, naar mij luistert en een lieve en vrolijke pup is. De individuele aandacht is heel fijn en helpt je tot snel resultaat. Het voelde heel vertrouwd bij Elisah waardoor zowel gielke als ik graag naar haar toe gingen. Ook is Elisah bij ons thuis geweest zodat we goed wisten hoe we met gielke kunnen omgaan. Elisah is eerlijk, duidelijk en enthousiast. Kortom Let’s go outside is een echte aanrader !🦮 Groetjes Chantal Simons


Super bedankt voor al je goede, leerzame en leuke lessen de afgelopen weken. Nero en ik zijn er super blij mee. Nero soms wat minder want dan moet hij luisteren ;P We houden contact en houden de website in de gaten voor leuke workshops. Ook zal ik proberen om af en toe langs te komen voor een 'apk' keuring voor Nero. Gr Simone en Nero


Je geeft ons echt top advies en tips, ik merk dat ik er zelf veel sterker en zelfverzekerder bij jou naar buiten loop waardoor we weer leuk aan de slag kunnen met Tygo. We merken echt vorderingen in zijn gedrag. Leuk als wij als baasjes zoveel leren en vertrouwen krijgen en dan zie je Tygo echt groeien! Groetjes Michelle Huizen


Na een eerdere mindere ervaring elders was het echt een verademing om bij Elisah terecht te komen met onze rebelse puber Bobbie. Door haar luchtige, positieve, niet-veroordelende, maar tegelijkertijd ook eerlijke en duidelijke aanpak. Met veel uitleg en veel praktische oefeningen is het gelukt om in korte tijd enorme stappen te zetten met Bobbie en om het vertrouwen in onszelf als baasjes terug te winnen! Kortom, zeker een aanrader! Steffie Rings


Vanaf de 1ste kennismaking was de klik er. Het voelde heel vertrouwd. Ozzy was vanaf dag 1 helemaal happy op de boerderij. Hij heeft veel geleerd. Wat hebben wij veel steun en tips gekregen.

Ook ben je altijd bereikbaar voor tips en adviezen. We kijken nu al uit om samen de puber cursus te doen. Veel liefs Ingrid Wetzels en Ozzy


Elisah heeft een andere aanpak dan alle standaard hondenscholen. Meeste coaches zeggen dit is mijn manier take it or leave it. Elisah kijkt naar jou als baas en naar jouw hond(en). En bekijkt dan samen met jou wat het beste past. Al na 2 x zichtbaar resultaat met de goede instructies van Elisah. Een echte aanrader voor iedereen. Moeder en dochter liepen niet prettig aan de riem. Maar vooral moeder was agressief naar andere honden toe als dochter erbij was. Dit is nu vrijwel nooit meer het geval. Danny Geijssen


Vanaf moment 1 heel erg op ons gemak bij Elisah, wat voor ons heel belangrijk is. Ze kijkt met jou sámen wat voor jou en je hond het beste werkt. Dit gepaard met een goeie dosis humor! Daarnaast is ze heel begripvol, eerlijk en duidelijk. Enorme stappen gemaakt met Woody, dankzij Elisah!! Absolute aanrader als je vooruitgang wil maken met je hond, zonder dat er te veel druk op staat! Maaike B.


Elisah heeft ons super kunnen helpen met onze buitenlandse puber hond. Uitvallen aan de lijn, onrustig in huis en grenzen testen. Na de workshop bij Let’s go outside kunnen we gerichter aan de slag en weten we welke grenzen wij kunnen stellen door te zien wat op locatie kan. In een honden trainingswereld waar iedereen een eigen mening heeft of zich laat meeslepen door menselijke emoties ten opzichte van een hond is Elisah precies wat wij nodig hadden. Directe en duidelijke communicatie met nadruk op het belonen van positief gedrag! Samen werken met onze hond Ivy in een keer een wederzijds respect. Aan iedereen die worstelt met zijn of haar hond en richting zoekt? Let’s Go Outside! Laura Porteneres

Bij Elisah begonnen omdat onze duitse herder Oscar van 1,5 uitviel naar andere honden en erg beschermend was op zijn speeltjes/ stokken etc. kortom een erg dominante puber. Wij voelde ons serieus genomen vanaf dag 1 en ze liet ons goed op ons gemak voelen. Ze wist goed wat onze vraag was en ging hier duidelijk en met de nodige humor mee aan de slag. Wij gingen er heen met de handen in ons haar maar Elisah liet ons snel merken dat het met de juiste training allemaal goed zou komen, dat was erg fijn. Al na een aantal sessies en veel oefenen thuis zagen we al super resultaat! En nu, 9 sessies verder, hebben we een totaal andere hond. We kunnen nu ontspannen wandelen omdat wij zelfverzekerder zijn en Oscar niet meer reageert op iedere prikkel om hem heen. Wij zijn zelfs bij Elisah terug gegaan voor de 1 op 1 puppy cursus van onze nieuwe hond. Wij raden iedereen die zijn of haar hond beter wilt leren begrijpen aan om bij Elisah te starten! Dave Rooyakkers


Samen met onze Franse Bulldog Bobbie, hebben wij de puppy 1op1 cursus gevolgd. Voor Bobbie was het een feestje en nu een paar weekjes later na het afronden van deze hondentraining voor ons ook! Bobbie is een heerlijke hond en past alles dat zij heeft geleerd van Elisah toe. Met alle handvaten die wij hebben meegekregen, hebben wij een fantastische tijd met onze Bobbie Bedankt, je bent een topper!  Selina Renierkens


Bij Elisah de puber cursus gestart met Bowie onze hond uit Roemenië. Bowie vond alle nieuwe situaties/dingen erg spannend ook vreemde mensen vond hij eng. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Elisah terecht ben gekomen, Bowie heeft in n toch wel korte periode enorme stappen gemaakt en is al een stuk zelfverzekerder en vrijer geworden. Heel mooi om te zien!

Ook ik zelf heb veel mogen leren hoe ik met situaties om moet gaan.

Elisah stelt jou en je hond op je gemak, is eerlijk, zegt waar het op staat en geen vraag is teveel. Ik kan Let’s Go Outside dan ook bij iedereen aanbevelen. Ellen Hendriks-Linssen


Met mijn getraumatiseerde Australian Cattle Dog bij Elisah de 1 op 1 coaching gevolgd. Nuka is een puber die nooit grenzen heeft geleerd en nooit vastigheid en een leider heeft gehad. Hierdoor was hij erg onzeker wat erin resulteerde dat hij naar alles en iedereen uitviel. De meeste buitenstaanders en ook verschillende hondentrainers hebben hem het label gevaarlijk en agressief hebben gegeven.

Elisah gelukkig niet deze zag gelijk het probleem en stelde een aanpak op om hieraan te werken.

Na 3 sessies met Elisah gaat het stukken beter.

We kunnen nu eindelijk langere wandelingen maken en samen hardlopen. En staat er een roedelwandeling van Let’s Go Outside op de planning.

Heel blij met de hulp en kennis van Elisah. Directe eerlijke aanpak en als er vragen of problemen zijn kan ik altijd contact met Elisah opnemen voor hulp en advies.  Joyce Staniszewski


Dankjewel Elisah voor je persoonlijke hondentraining voor mij en Bear. Heel veel geleerd, top heb nu nog meer plezier van mijn hond en hij met mij!! Indien nodig zal ik zeker weer bij je aankloppen! Christel Scheepers

Als je een pup wilt begrijpen en trainen en op zoek bent naar een honden coach dan ben je hier aan het juiste adres. Elisah leert je niet alleen de grond beginselen van het opvoeden van een pup maar is ook goed in het begeleiden van de eigenaar! Elisah bedankt voor de leuke en leerzame lessen ook namens Puck!! Kyara Lindelauf

 

Elisah neemt de tijd en weet heel goed wat de behoefte van hond en baasje is. Geeft hele concrete en duidelijke tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Ze denkt met je mee en is niet bang om jou als baasje een spiegel voor te houden. Björn Vleugels


Onze Quin is “un puupke” tot dat hij andere honden tegen komt aan de lijn (met name reuen). Na al e.e.a. te hebben geprobeerd zijn we bij Elisah terecht gekomen. Een echte aanrader! Elisah is eerlijk, rechtuit, begrijpt hoe je je als baasje voelt en blijft je stimuleren door te zetten. Door haar zijn we de kleine successen gaan vieren, hebben we de lichaamstaal van Quin beter leren lezen en hebben we die van ons leren gebruiken. Ze neemt de tijd en geen enkele vraag is haar te veel. En hoe mooi is het wat ze doet, van haar passie haar werk maken! Faye Hermens


Chapo is mijn maatje, mijn vriendinnetje voor het leven. Door te weinig begrenzen, ontwikkelde chapo als puber al gedrag waardoor ik als baas steeds onzekerder werd. Wandelingen waren chaotisch, uitvallen aan de lijn, all over the place zijn, niet luisteren bij loslopen. Een uitvallende mechelse herder is geen pretje om mee te wandelen. 
Via een bekende kwamen wij bij Elisah terecht, waar ik als baas leerde Chapo te begrenzen en mijn vertrouwen in haar én mezelf terug keerde. 3 sessies lijken weinig, maar je leert álles wat je moet weten.
Thuis oefenen, feedback vragen door filmpjes in te sturen. 
We hebben het zelf gedaan met de beste hulp van Elisah. Haar duidelijke uitleg, feedback, heldere blik en kennis over hondentaal, hebben ons enorm geholpen. Ik zou Elisah aan iedereen aanbevelen, zij weet waar ze het over heeft! Wij verheugen ons de aangereikte adviezen toe te passen en zo steeds meer te kunnen genieten. Daisy Feuler


Een absolute aanrader!!! Wij ronden volgende week de pubercursus af met onze Oud-Duitse herder puber (8mnd) na ook een zeer geslaagde puppycursus te hebben gevolgd bij haar. Elisah leert jou je hond te leren "lezen", hoe jullie band te versterken en jouw evt onzekerheden weg te nemen. Veel tips, tricks en oefeningen waarmee je thuis aan de slag kan (je moet het tenslotte echt zelf doen).

Elisah: je bent een fantastisch leuk en eerlijk mens waar we ons meteen goed bij voelden. Dank je wel voor alle wijze lessen. Karin Siebers


Onze labradoodle Bèr is een enthousiaste puber die grenzen nodig heeft bij het uitlaten en aandacht vragen in situaties waar hij stil moet zijn. Bij Elisah de pubercursus gevolgd. Het is super hoe zij ons de lichaamstaal van onze het hond heeft leren begrijpen en hoe zij jou laat inzien hoe jouw gedrag over komt op jouw hond. Ook weet zij goed over te brengen welke behoeftes jouw hond nodig heeft. Ze doet dit op een duidelijke manier waardoor je weet waar je aan toe bent. Ik zou Elisah bij iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft bij het leren begrijpen van jouw hond in bepaalde situaties. Je leert enorm veel van je eigen gedrag naar de hond toe en maakt snel progressie als je haar tips en tricks opvolgt. Elisah , bedankt voor alle lessen, dankzij jou hebben wij handvaten gekregen om onze Bèr beter te begrijpen en hem te trainen en uit te dagen ! Sanne Snel


Elisah is een fantastische coach! Ze leert je op een oprechte en eerlijke manier werken met je hond.

Wij hebben zowel de puppy als puber cursus bij haar gevolgd met een super resultaat. De handvaten die je krijgt aangereikt zijn heel fijn om mee te werken en boeken snel resultaat. Wie wil dat nou niet!? Shena Lardinois Theunissen


De persoonlijke en no nonsense aanpak van Elisah heeft ervoor gezorgd dat het vertrouwen in mijn hond Riley gegroeid is. Hierdoor weet Riley wat er van haar verwacht wordt. De rust in huis en tijdens het wandelen is daardoor een stuk groter geworden. Dit was allemaal niet gelukt zonder Elisah en haar liefdevolle manier om haar passie voor honden over te brengen. Een absolute aanrader!

Nancy en Riley


Hondenrassen die LET'S GO OUTSIDE bezochten:
Amerikaanse stafford terrier
Australian cattle dog
Australian Shepherd
Appenzeller Sennenhond
Barbet ( franse waterhond)
Buitenlandse kruisingen
Border Collie
Border Terriër
Boomer
Boerboel
Boxer
Corgi Cardigan
Corgi Pembroke
Cavapoo
Chihuahua
Duitse Staande
Duitse Herder
Duitse Dog
Dobermann
Engelse Stafford terriër
Engelse Cocker Spaniel
Entlebucher Sennenhond
Friese Stabij
Franse bulldog
Golden retriever
Golden-doodle
Hovawart
Ierse Setter
Jack Russel terrier
Keeshond
Kromfohrländer
Labradoodle
Labrador
Lagotto Romagnolo
Maltipoo
Mopshond
Mechelse herder
Nova Scotia duck tolling retriever
Pitbull
Poedel
Podenco
Pointer
Rhodesian Ridgeback
Rottweiler
Shizu
Tibetaanse terrier
Teckel
Tervuerense herder
Tollentler
Toy Poodle
Tosa Inu
Zwitserse herder
Viszla
Weimeraner