LET'S GO OUTSIDE ACADEMY

' Leer wat jouw hond nodig heeft om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.'

Wil je een hond die naar jou luistert? Wil je een hond die rustig aan de lijn mee loopt? Wil je weten hoe het voelt als je jouw hond roept, en hij daadwerkelijk terug komt?! Leer hier wat jouw hond nodig heeft om de beste versie van zichzelf te kunnen worden!

Start dan met mijn online academy! Nu tijdelijk voor maar 19,95 euro per maand!

Naast mijn 1op1 coaching & groepslessen aan hondeneigenaren, maak ik leerzaam video materiaal dat waardevol is voor jou als hondeneigenaar. Zo kun je thuis of waar dan ook aan de slag met de kennis en vaardigheden die ik iedere hondeneigenaar zou willen meegeven.

De academy is geschikt voor nieuwe honden- en ervaren hondeneigenaren. De verschillende modules staan vol no-nonsense trainingsvideo's. Het zijn realistische praktijk trainingsvideo's met verschillende honden in afwisselende situaties.
Ook bevat de academy een fijne community met andere like minded hondeneigenaren, waarmee je in contact kunt komen en ideeën kunt uitwisselen. In deze community vellen we geen oordeel over welke trainingsmethodes werken voor jou en jouw hond.

Speciaal voor leden uit de academy wordt er exclusieve Q&A’s georganiseerd, waar ik jouw vragen kan beantwoorden!

Alles om ervoor te zorgen dat de relatie met jouw hond(en) gaat groeien & sterker wordt! Het gaat niet alleen over het trainen van je hond maar juist ook over JOU, als eigenaar wil je leren hoe je jouw hond kunt begeleiden & sturen in zijn gedrag!

Dit levert de academy jou op

Je begrijpt jouw hond(en) steeds beter, door te gaan kijken naar jouw communicatie vaardigheden en deze in de praktijk te gaan toepassen. Je leert wat je in verschillende situaties wel en niet kunt doen. Door de continue aanvulling van cursussen en (video)materiaal blijf je jouw kennis & vaardigheden uitbreiden. Hierdoor wordt de band met jouw hond(en) veel sterker en onstaat er meer contact en plezier samen!

Daarnaast kun je de academy volgen waar of wanneer je maar wilt. Je bent dus niet tijd en/of locatie afhankelijk. De video’s en het overige materiaal blijven voor jou toegankelijk. Weet je iets even niet meer? Dan kun je dit in de academy heel gemakkelijk terugvinden.

Wekelijks kun je met mij in contact komen om je vragen te stellen via de Q&A.

LET OP KORTING!
als je minimaal 3 maanden lid bent van de academy! 
*
20% korting op een 1:1 coachpakket(t.w.v €397,-), 4 uur aan privé training.
* 15% korting op een 1:1 coachpakket(t.w.v €497,-), 6 uur aan privé training.

Wat ga jij leren in deze academy?

 

 • Hoe je jouw puppy de ideale kickstart geeft!
 • Ongewenst gedrag oplossen & proactief handelen
 • Je hond zijn mentale & fysieke behoefte's vervullen
 • Een diepgaande band met je hond ontwikkelen
 • Geïnspireerd raken door leuke en nuttige oefeningen
 • Basiscommando’s aanleren & inzetten
 • Aan de lijn lopen
 • Impuls controle trainen
 • Socialisatie advies
 • Spel interacties tussen honden + waar op te letten
 • Hoe je vandaag nog kunt starten met trainen van jouw hond

Wat krijg je in deze academy?

 • Verschillende modules zoals puppytraining, basisbehoeftes vervullen, commando's trainen, structuur toepassen, interactie tussen honden, gezondheid etc.
 • Maandelijks diepgaande trainingsvideo’s van Elisah met verschillende honden, waarin de meest gebruikte technieken worden besproken! 
 • Tips & advies bij de online trainingsvideo’s
 • Realistische praktijk video’s met verschillende honden in wisselende situaties en omgevingen
 • Q&A's sessies, waarbij Elisah je antwoord geeft op jouw trainingsvragen!
 • Voor maar 29,95 euro per maand, krijg jij 5 jaar aan honden coach ervaring & training advies.
  Je schaft nu tijdelijk de academy aan voor maar 19,95 euro per maand!
 • Community support, om elkaar te helpen met de ups en downs tijdens het trainingsproces van je hond. Iedereen heeft zijn eigen leerproces zonder oordeel. Elkaar motiveren is het doel!
 • Winacties & exclusieve events

Hoe werkt de academy?

De academy is gebouwd in de software van Huddle. Hetzelfde platform waarin jij ook aan de slag gaat. De academy bestaat uit verschillende cursussen die regelmatig worden uitgebreid. De cursussen en de bijbehorende academy zijn bereikbaar via desktop, laptop, tablet en/of mobiele telefoon.

Je ontvangt per mail je inloggegevens van je account in Huddle, nadat je je hebt aangemeld en de betaling is ontvangen. Download op je telefoon de Huddle app, log in bij de let's go outside academy en je kunt direct van start!

Ik leg aan jou uit welke stappen je kan nemen om jouw hond zo goed mogelijk te trainen. Van beginner tot gevorderd, iedere hondeneigenaar kan deelnemen aan deze academy!

Wat kost de academy?

Zodra je start met de academy ga je een lidmaatschap aan. Maandelijks betaal je hier 29,95 euro voor. Nu tijdelijk profiteer je van een de actie korting en betaal je 19,95 euro per maand!

Daarbij ontvang jij korting, mits je minimaal 3 maanden lid bent van de online academy. 
* 20% korting op een 1:1 coachpakket(t.w.v €397,-), 4 uur aan privé training.
* 15% korting op een 1:1 coachpakket(t.w.v €497,-), 6 uur aan privé training.

Als jouw lidmaatschap bijna verloopt, krijg je een mailtje waarin wordt aangegeven dat jouw lidmaatschap automatisch wordt verlengd. Je lidmaatschap wordt elke periode automatisch verlengd op basis van het lidmaatschapsplan dat je kiest (maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks). Na de eerste betaling worden de volgende betalingen automatisch geïncasseerd. 

Wil je jouw lidmaatschap liever stop zetten? Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen, voordat de automatische verlenging heeft plaatsgevonden. Uiteraard houd je toegang tot de trainingsvideo’s gedurende de periode waarvoor je al hebt betaald. Je lidmaatschap opzeggen kan door een mail te sturen naar info@letsgo-outside.nl of via je Huddle account.

Ik ben Elisah,
Jouw ervaren hondencoach & trainer

Sinds 2020 coach ik met mijn no-nonsense aanpak verschillende honden en hondeneigenaren, veelal in 1:1 trajecten en in wekelijkse groepslessen & roedelwandelingen. Door de toenemende vraag naar deze 1:1 begeleiding heb ik er voor gekozen om dit online platform, de let's go outside academy te starten. Aangezien ik het iedereen gun, om een geweldige band te ontwikkelen met je hond!


Als coach houd ik jou een spiegel voor om te laten zien hoe jij invloed hebt op het gedrag van je hond. Als hondencoach help ik jou om jouw hond beter te sturen in zijn gedrag en jullie vertrouwen in elkaar op te bouwen tot een harmonieuze relatie. Ik geef jou een stevige basis aan hondentaal mee om jezelf en je hond een kickstart te geven. Met als doel een hond die gehoorzaam is en die zowel mentaal als fysiek in balans is naargelang zijn behoefte! 
Heb je daarnaast nog extra begeleiding nodig? Dan is het altijd mogelijk om 1:1 training in te plannen.


Zie ik jou in mijn academy?
Klik dan op onderstaande knop om jezelf aan te melden en direct te starten!

Reviews


Dito & Romy 

Hoe kon dit ooit nog goed komen? Want de afgelopen 6 jaar had immers niets geholpen, geen coach, geen traject, geen aanpak, helemaal niets. Toen ik je filmpjes zag motiveerde mij dit om het toch nog een laatste kans te geven. En wat ben ik blij dat jij ons die eerlijke kans hebt gegeven en die in ons zag. Geen oordelen en alleen maar ruimte voor bewustwording en verbetering. Ik heb na jaren Dito eindelijk écht leren begrijpen en leren lezen dankzij jou hulp. We zijn langzaam een team geworden en ik durf inmiddels weer rustig met mijn grote spierbonk op pad.

Heidi & Marcel en Babs

Elisah leerde ons uit te stralen wat onze pup Babs nodig heeft om zich op een goede manier te ontwikkelen. Keywords: Duidelijk en consequent zijn, een zelfverzekerde lichaamshouding aannemen, richting geven en grenzen bepalen, impulsen beteugelen, een pro-actieve houding aannemen. Bedankt voor jouw persoonlijke en deskundige aanpak!

Marijke & Joep

Tijdens de lessen van Elisah leerden we de basiscommando's, een paar leuke fun tricks maar vooral stimuleerde ze ons om na te denken: wat wil je met/van je hond in je ritme en gezinsleven? En hoe bereik je dat? Kennis over het hondenbrein, de energiehuishouding van een hond en de mentale en fysieke behoeftes.