Interne training Intern 
'proactief'
 
trainingsprogramma


Het resultaat:

Aan het einde van een interne trainingsperiode is je hond beter uitgerust zijn om zich aan te passen en te socialiseren met honden, mensen en omgevingen. Met mijn op maat gemaakte programma zal jij & je hond profiteren van training in privé- en realistische groepsomgevingen. Mijn doel is om een ​​hond te trainen die gehoorzaam en zelfverzekerd is.  De eigenaar 1 op 1 coachen die zijn hond kan lezen, begrijpen en de behoeftes van zijn hond kan vervullen naargelang jouw levensstijl.
Een hond die de bijgebrachte training met jou kan gaan doorzetten, om jullie band sterker dan ooit te doen groeien! Voordat je hond naar huis gaat heb jij als eigenaar de juiste hulpmiddelen en technieken ontvangen om jouw hond te begeleiden. 


Het proces:

Dit is een intensieve training voor jouw hond die gemiddeld 3-6 weken in beslag kan nemen. Vooraf stellen we samen doelen op en bespreken we de invulling van het trainingsprogramma voor jou & jouw hond. Tijdens het trainingsprogramma coach ik je samen met je hond. De intentie is om je zoveel als mogelijk bij het trainingsproces van je hond te betrekken, om jou bewust te maken hoe je kunt trainen en het gedrag van je hond kunt verbeteren. Je hond leert nieuwe gewoontes aan die jij als eigenaar thuis zult doorzetten om jullie interne training te laten slagen. Je hond is intern, iedere week van dinsdag t/m zaterdag.
Op zondag & maandag is je hond bij jou thuis en ga jij zelf aan de slag met de gegeven kennis en vaardigheden.

 

De problematiek:

Vele eigenaren zien ongewenst gedrag verschijnen als hun hond tussen de 12 weken en 1,5 jaar oud is.
Mijn ervaring leert dat eigenaren pas hulp inschakelen als de ‘problemen’ er al zijn.
Wat nou als je die 'problemen' kan voorkomen?

Daarom dit ‘proactieve’ trainingsprogramma!
"Het innemen van een proactieve houding biedt kansen om problemen op te lossen voordat die zich voordoen en kan in behoeftes worden voorzien waarvan de eigenaar zich nog niet bewust is. Proactieve personen zullen vaak het initiatief nemen, de richting bepalen en de leiding in handen nemen om hun hond zo goed als mogelijk in situaties te begeleiden.”

Daarom wil ik jou alles leren over hondengedrag en jou invloed daarop! De eerste levensjaren van jouw hond zijn cruciaal om je relatie samen op te bouwen! Met dit intern programma zorg je voor een kickstart voor jezelf en dat van je hond zodat je ongewenst gedrag zoals uitvallen aan de lijn, trekken aan de lijn, opspringen bij bezoek, overmatig blaffen, niet luisteren bij het commando ‘kom hier’ etc. allemaal voorkomt,  door proactief aan de slag te gaan. Je leert gedrag herkennen en hierop op in te spelen.
Ik ben je vraagbank & jou persoonlijke coach tijdens dit programma!


Je kiest voor interne training wanneer: 

> Je bent vastgelopen met het gedrag van je puppy / hond en je hebt professionele
hulp nodig voor jezelf om een reset te maken!

> Een sterke socialisatie & basistraining wilt voor jouw puppy (spel, zit, lig, blijf, volg, plaats, recall en meer)

Vanaf ons eerste telefonisch gesprek had ik er weer vertrouwen in dat het met Saar en mij weer goed zou komen.
Ik was ten einde raad, was zo bang om nog met Saar naar buiten te gaan door het gedrag dat ze vertoonde naar andere honden. De beslissing om Saar intern door jou te laten trainen en mij te begeleiden om de onzekerheid weg te nemen die was ontstaan door eerdere falende “cursussen” elders was de beste ooit. Ik wist niet wat ik zag op de filmpjes die je me stuurde om me op de hoogte te houden. Het kon echt!

De knop moest om. We hebben een ware reset gekregen waardoor ik nu met Saar fijn kan samenwerken. Het is zeker nog heel hard werken en doorzetten voor mij , zeker met een bordeaux dog, z’n  stijfkop als Saar. Maar door de begeleiding hierbij, helemaal afgestemd op de situatie van baas en hond, kijkende wat er nodig is, ook na de interne fase geeft mij weer ontzettend veel zelfvertrouwen. Hierdoor zie ik aan Saar dat zij weer trots naast mij aan de riem loopt en we kunnen er weer lekker op uit. Lets’s go outside!

Lieve Elisah, ontzettend bedankt hiervoor!Intern ‘proactief’ programma

Geschikt voor
Honden vanaf 12 weken tot 1 jaar oud

Inhoud
Dé basistraining + socialisatie
(spel, zit, lig, blijf, volg, plaats, bezoek, auto, terras, recall en meer).

3 weken aaneensluitend | 5 dagen per week intern.
Van dinsdag t/m zaterdag
(zondag & maandag is je hond bij jou thuis)

Tarief

Tarief €1200,- incl. btw
3 weken intern

Betaling in termijnen mogelijk


Inclusief!
- 1 consult per interne trainingsweek
- Deelname aan 3 groepslessen
- Trainingsvideo’s ontvangen

Waarom het intern 'proactief' programma voor je hond?

  1.  Je bent vastgelopen met het gedrag van je puppy / hond en je hebt professionele
    hulp nodig voor jezelf om een reset te maken!

  2. Jij die een sterke socialisatie & basistraining wilt voor jouw puppy (spel, zit, lig, blijf, volg, plaats, recall en meer)

Losse interne trainingsdagen

Geschikt voor
Bestaande & oud klanten ter ondersteuning van jouw 1 op 1 coaching

Inhoud
Ik train jouw hond 1 op 1
Inclusief 1 overnachting per trainingsdag

1 week intern ook mogelijk! Stuur mij een Whatsapp!

Tarief

Tarief €110,- incl. btw per dag
+ overnachting

Boeken? Stuur mij een Whatsapp!


1 week intern --> prijs opaanvraag

Waarom losse interne trainingsdagen?

Met mijn op maat gemaakte interne training zal jij & je hond profiteren van training in privé- en realistische groepsomgevingen. Mijn doel is om een ​​hond te trainen die gehoorzaam en zelfverzekerd is.  De eigenaar 1 op 1 coachen die zijn hond kan lezen, begrijpen en de behoeftes van zijn hond kan vervullen naargelang jouw levensstijl.
Een hond die de bijgebrachte training met jou kan gaan doorzetten, om jullie band sterker dan ooit te doen groeien! Voordat je hond naar huis gaat heb jij als eigenaar de juiste hulpmiddelen en technieken ontvangen om jouw hond te begeleiden. 


Als we eerder bij Elisah waren gekomen had me dat denk ik vele tranen gescheeld. Wat ons betreft echt een aanrader! Isebeau

Ik zou willen dat we eerder terecht waren gekomen bij elisah. Dit had ons veel tranen en frustratie kunnen besparen. Nicole


The best in Limburg!! Dankzij elisah begrijpen we de hondentaal en onze Friese Stabij Jurre veel beter. Zoveel duidelijkheid, adviezen, effectieve aanpassingen & tips! Ze helpt ons ontzettend goed! Dankzij de consulten die ik bij haar heb gehad wandelen we niet alleen ontspannen met Jurre maar heeft hij ook meer zelfvertrouwen opgebouwd! De resultaten zijn met doorzetten en consequent zijn echt snel zichtbaar! Een absolute aanrader!! Mirte


Een puppy opvoeden: er is veel over geschreven. Maar de praktijk, hoe doe je dat? 

Wij hebben de liefste hond die er is en we begonnen vol enthousiasme aan de puppycursus. 

Wat een feest had moeten zijn, veranderde snel in een frustratie. In de grote groep van hondjes en baasjes was geen oog voor wat wij nodig hadden. Na 6 keer was het voor ons genoeg. De keuze om niet meer te gaan, voelde als een opluchting. 

Maar wat nu? We hadden al gehoord over goede ervaringen met de aanpak van Elisah en besloten contact op te nemen. Binnen no time hadden we een uitgebreid intakegesprek via whatsapp en een paar dagen later stonden we op de oefenweide!

Elisah had aandacht voor Babs maar vooral ook voor ons als haar baasjes. 

Elisah leerde ons uit te stralen wat Babs nodig heeft om zich op een goede manier te ontwikkelen. Keywords: Duidelijk en consequent zijn, een zelfverzekerde lichaamshouding aannemen, richting geven en grenzen bepalen, impulsen beteugelen, een pro-actieve houding aannemen!