Binnenkort LET'S GO OUTSIDE merchandise

Interne training Intern trainingsprogramma


Het resultaat:

Aan het einde van een interne trainingsperiode zal je hond beter uitgerust zijn om zich aan te passen en te socialiseren met honden, mensen en omgevingen. De eigenaar zal ook verbeteringen zien op specifieke punten en de algemene gehoorzaamheid van de hond. Voordat je hond naar huis gaat heb jij als eigenaar de juiste hulpmiddelen en technieken ontvangen om jouw hond te begeleiden. Alles wat jij en je hond geleerd hebben in het programma zet je thuis door, waarna je samen kan gaan genieten van jullie groeiende en versterkte band!


Het proces:

Dit is een intensieve training voor jouw hond die gemiddeld 1-6 weken in beslag kan nemen. Vooraf stellen we samen doelen op en bespreken we de invulling van het trainingsprogramma voor jou & jouw hond. Tijdens het trainingsprogramma coach ik je samen met je hond. De intentie is om je zoveel als mogelijk bij het trainingsproces van je hond te betrekken, om jou bewust te maken hoe je kunt trainen en het gedrag van je hond kunt verbeteren. Je hond leert nieuwe gewoontes aan die jij als eigenaar thuis zult doorzetten om jullie interne training te laten slagen. Je hond is intern, iedere week van dinsdag t/m zaterdag.
Op zondag & maandag is je hond bij jou thuis en ga jij zelf aan de slag met de gegeven kennis en vaardigheden.

 

De problematiek:

Een van de grootste valkuilen bij het proberen om alles zelf te doen met daarnaast enkele lessen op de hondenschool, is dat jij & je hond niet de blootstelling krijgen die jullie 1 op 1 nodig hebben om elkaar echt te leren begrijpen.
Met mijn op maat gemaakte interne training zal jij & je hond profiteren van training in privé- en groepsomgevingen, maar ook buiten in realistische omgevingen. Mijn doel is om een ​​hond te trainen die gehoorzaam en zelfverzekerd is.  De eigenaar 1 op1 coachen die zijn hond kan lezen, begrijpen en de behoeftes van zijn hond kan vervullen.
Een hond die de bijgebrachte training met jou kan gaan doorzetten, om jullie band sterker dan ooit te doen groeien!

Je kiest voor interne training wanneer: 

  • Je bent vastgelopen met het gedrag van je hond en je hebt professionele
    hulp nodig voor jezelf om een reset te maken!
  • Een sterke socialisatie & basistraining wilt voor jouw puppy (spel, zit, lig, blijf, volg, plaats, recall en meer)
  • Gedragsverandering (angst & agressie), voor jouw hond die uitvalt aan de lijn
  • Sporten met je hond aanleren (hardlopen, naast de fiets of step)


Betaling in termijnen mogelijk