Interne honden training 


Puppy programma

Waarom kiezen voor een intern puppy programma?

 • Je hebt een nieuwe puppy in huis en wilt dé beste start maken!
 • Je wilt alles leren over de opvoeding & training van jouw puppy
 • Je ziet nu al ongewenst gedrag ontstaan bij jouw puppy dat je wilt begrijpen & oplossen


De eerste levensjaren van jouw hond zijn cruciaal om je relatie samen op te bouwen! Met dit intern programma zorg je voor een kickstart voor jezelf en dat van je hond. Zodat je ongewenst gedrag zoals uitvallen aan de lijn, trekken aan de lijn, opspringen bij bezoek, overmatig blaffen, niet luisteren bij het commando ‘kom hier’ etc. allemaal kan voorkomen, door samen proactief aan de slag te gaan! Je leert gedrag herkennen en hierop op in te spelen. Ik ben je vraagbank & jou persoonlijke coach tijdens dit programma!

Het trainen van een puppy kan overweldigend en tijdrovend zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Veel puppy-eigenaren hebben moeite om een ​​sterke basis met hun hond op te bouwen, wat leidt tot gedragsproblemen en frustraties.

Mijn programma combineert op een unieke wijze, coaching 1op1 met jou & maatwerk training voor jou puppy, waardoor jij en je puppy ongeëvenaard succes kunnen boeken! Het is niet alleen maar trainen; je bouwt aan een fundament voor een leven lang met jouw beste vriend!

Ik werk 1op1 samen met jou en jouw puppy, waarbij het opbouwen van jullie relatie, fundamentele training en mentale & fysieke behoeftes vervullen voorop staan!

Tarief Puppy Programma

Geschikt voor:
Puppy's vanaf 12 weken t/m 6 maanden

Tarief:

 • Interne trainingsweken, van dinsdag t/m zaterdag
  (op zondag & maandag is je hond bij jou thuis)
 • inclusief 1op1 coaching consults
 • trainingsvideo's ontvangen
 • inclusief huiswerk, opvolging en een vraagbank tijdens dit programma
 • kleinschalig & huiselijke
 • realistische trainingsomgevingen

  €495,- per week

Inhoud programma

Wat houdt het programma o.a in?

 • Dé basistraining
  (zit, af, blijf, volg, plaats, recall, impuls controle)
 • Socialisatie met mens, dier en omgeving
 • Benchtraining
 • Aan de lijn lopen / loslopen
 • Trainingsvideo's ontvangen van jouw puppy

Maatwerk, het trainingsprogramma wordt inhoudelijk afgestemd op jouw puppy!

Hoe ziet het programma eruit?
Eerst plannen we 1 coachsessie in van 1 à 2 uur.

Na deze sessie komt jou puppy voor een 3 weken durende interne training naar Let's go outside. Dit is een geweldige kans voor jouw puppy om consistent te trainen & gedrag aan te leren op mijn training locatie. Je puppy is intern van di t/m za. Op zondag & maandag ga jij thuis aan de slag samen met jouw puppy.

Bij het wekelijks ophalen plannen we een overdracht sessie in van +/- 1 uur, een hands-on sessie om alles te doorlopen wat we tijdens de interne training week behandeld hebben. Een vervolgsessie van 2 uur wordt ingepland nadat je puppy weer thuis is na het programma volbracht te hebben. 

Review

Een puppy opvoeden: er is veel over geschreven. Maar de praktijk, hoe doe je dat? 

Wij hebben de liefste hond die er is en we begonnen vol enthousiasme aan een puppycursus bij een hondenschool. 

Wat een feest had moeten zijn, veranderde snel in een frustratie. In de grote groep van hondjes en baasjes was geen oog voor wat wij nodig hadden. Na 6 keer was het voor ons genoeg. De keuze om niet meer te gaan, voelde als een opluchting. 

Maar wat nu? We hadden al gehoord over goede ervaringen met de aanpak van Elisah en besloten contact op te nemen. Binnen no time hadden we een uitgebreid intakegesprek via whatsapp video en een paar dagen later stonden we op de oefenweide!

Elisah had aandacht voor Babs maar vooral ook voor ons als haar baasjes. 

Elisah leerde ons uit te stralen wat Babs nodig heeft om zich op een goede manier te ontwikkelen. Keywords: Duidelijk en consequent zijn, een zelfverzekerde lichaamshouding aannemen, richting geven en grenzen bepalen, impulsen beteugelen, een pro-actieve houding aannemen! 


Gedragsverandering programma

Waarom kiezen voor een gedragsverandering programma?

 • Je bent vastgelopen met het gedrag van je hond 
 • Je hebt professionele hulp nodig voor jezelf om een reset te kunnen maken samen met je hond!
 • Je wilt de beste basis training voor jouw hond


Aan het einde van een interne trainingsperiode is je hond beter uitgerust zijn om zich aan te passen en te socialiseren met honden, mensen en omgevingen. Met mijn op maat gemaakte programma zal jij & je hond profiteren van training in privé- en realistische groepsomgevingen. Mijn doel is om een ​​hond te trainen die gehoorzaam en zelfverzekerd is. Jou als eigenaar 1 op 1 coachen die zijn hond kan lezen, begrijpen en de behoeftes van zijn hond kan vervullen naargelang jouw levensstijl.
Een hond die de bijgebrachte training met jou kan gaan doorzetten, om jullie band sterker dan ooit te doen groeien! Voordat je hond naar huis gaat heb jij als eigenaar de juiste hulpmiddelen en technieken ontvangen om jouw hond te begeleiden. 

Dit is een intensieve training voor jouw hond die gemiddeld 3 weken in beslag kan nemen. Vooraf stellen we samen doelen op en bespreken we de invulling van het trainingsprogramma voor jou & jouw hond. Tijdens het trainingsprogramma coach ik je samen met je hond. De intentie is om je zoveel als mogelijk bij het trainingsproces van je hond te betrekken, om jou bewust te maken hoe je kunt trainen en het gedrag van je hond kunt verbeteren. Je hond leert nieuwe gewoontes aan die jij als eigenaar thuis zult doorzetten om jullie interne training te laten slagen. Je hond is intern, iedere week van dinsdag t/m zaterdag. Op zondag & maandag is je hond bij jou thuis en ga jij zelf aan de slag met de gegeven kennis en vaardigheden.

Tarief gedragsverandering programma

Geschikt voor:
Honden van alle leeftijden

Tarief:

 • Intern van dinsdag t/m zaterdag.
  (op zondag en maandag is je hond bij jou thuis)
 • inclusief 1op1 coaching consults
 • trainingsvideo's ontvangen
 • inclusief huiswerk, opvolging en een vraagbank tijdens dit programma
 • kleinschalig & huiselijke
 • realistische trainingsomgevingen

  €595 per week / per hond

Inhoud programma

Wat houdt het programma o.a in?

Maatwerk, het trainingsprogramma wordt inhoudelijk afgestemd naar de gedragsproblematiek van jouw hond.

Je hond komt intern en doorloopt een gedragsverandering proces, om zo de potentie van je hond te laten zien én zodat jij dit thuis voort kunt zetten. Het gaat erom dat we de hond handvatten bieden om beter om te gaan met zijn emoties, dat we hem sociaal acceptabel gedrag aanleren en dat we tegelijkertijd inzien dat het een levenslang proces kan zijn in sommige gevallen, dat niet stopt na een paar weken van interne training. Jij als eigenaar zal bereid moeten zijn aanpassingen te doen in je leven en rekening te houden met het feit dat de hond voortdurend aandachtig begeleid zal moeten worden.

 • Gedragsverandering naargelang de problematiek
  (angstig, reactiviteit, agressie etc.)
 • Algemene gehoorzaamheid
  (zit, af, blijf, volg, plaats, recall)
 • Socialisatie met mens, dier en omgeving
 • Impulscontrole training
 • Mentale & fysieke behoeftes vervullen
 • Trainingsvideo's ontvangen van jouw hond

Hoe ziet het programma eruit?
Eerst plannen we 1 coachsessie in van 1 à 2 uur.

Na deze sessie komt jou hond voor een aantal weken Let's go outside toe. Dit is een geweldige kans voor jouw hond om consistent te trainen op mijn training locatie, waarbij we de oude gedragspatronen doorbreken om nieuwe aan te leren. Je hond is intern van di t/m za. Op zondag & maandag ga jij thuis aan de slag samen met jouw hond. Zou behoudt je het contact en groei je mee in het trainingsproces!

Bij het wekelijks ophalen plannen we een overdracht sessie in van +/- 1 uur, een hands-on sessie om alles te doorlopen wat we tijdens de interne training week behandeld hebben.Een vervolgsessie van 2 uur wordt ingepland nadat je hond weer thuis is na het programma volbracht te hebben. 

 

Review

Vanaf ons eerste telefonisch gesprek had ik er weer vertrouwen in dat het met Saar en mij weer goed zou komen.
Ik was ten einde raad, was zo bang om nog met Saar naar buiten te gaan door het gedrag dat ze vertoonde naar andere honden. De beslissing om Saar intern door jou te laten trainen en mij te begeleiden om de onzekerheid weg te nemen die was ontstaan door eerdere falende “cursussen” elders was de beste ooit. Ik wist niet wat ik zag op de filmpjes die je me stuurde om me op de hoogte te houden. Het kon echt!

De knop moest om. We hebben een ware reset gekregen waardoor ik nu met Saar fijn kan samenwerken. Het is zeker nog heel hard werken en doorzetten voor mij , zeker met een bordeaux dog, z’n  stijfkop als Saar.

Maar door de begeleiding hierbij, helemaal afgestemd op de situatie van baas en hond, kijkende wat er nodig is, ook na de interne fase geeft mij weer ontzettend veel zelfvertrouwen. Hierdoor zie ik aan Saar dat zij weer trots naast mij aan de riem loopt en we kunnen er weer lekker op uit. Lets’s go outside!

Lieve Elisah, ontzettend bedankt hiervoor!


Losse interne dag

Waarom kiezen voor losse interne trainingsdagen?

 • Ter ondersteuning & opvolging van je training
  (alleen voor vaste klanten die een coachpakket hebben afgenomen)

 • Voor een gedragsanalyse en een plan van aanpak voor jou en je hond (eenmalig voor nieuwe klanten die willen starten)

Tarief losse interne trainingsdagen

Tarief €65,- incl. btw

* per dag / per hond
* zonder overnachting
* tussen 8:30 - 17:30 uur brengen & ophalen

Inhoud interne dag

Als ondersteuning van je coach traject voor jou & je hond kun je losse interne dagen inplannen. Ik train jou hond 1op1 naargelang de problematiek, je hond verblijft op mijn locatie en ik geef je feedback + huiswerk aan het einde van de dag mee.

Maatwerk, het trainingsprogramma wordt inhoudelijk afgestemd naar dat wat jij & jouw hond nodig hebben, om zo je training thuis door te zetten!

Review

Wij willen je heel erg bedanken voor jouw hulp. Je hebt het leven met onze Friese Stabij, Darwin zoveel leuker gemaakt. We hebben onze opdringerige, paniek hond eindelijk onder controle. Dat niet alleen, we hebben veel meer geleerd over hoe we honden beter kunnen begrijpen en begeleiden. Het was een feestje om door jou gecoached te worden door jouw humor, geduld en positiviteit. Liefs, Darwin, Camillie en Marjolijn

Ben je al klant, stuur mij een Whatsapp voor losse interne trainingsdagen in te plannen samen!