WANDELING
incl. GROEPSLES

Diverse 1 op 1 lessen verder (5 stuks in totaal, waren al voldoende) hadden we eindelijk een hond waarmee we konden wandelen. Tijdens en na deze lessen zijn we roedelwandelingen met Teun gaan uitvoeren onder begeleiding van elisah. De eerste wandeling was een ramp, een over enthousiaste hond die met elke soort genoot wilt spelen en alles behalve oplet, op wat jij van hem vraagt of wilt. Ook hier kregen we advies mee naar huis waar we aan moesten gaan werken.

En nu 3 wandelingen verder loopt die als een mak lammetje mee in de roedel. Geen afleiding meer, netjes kalm aan de lijn en het belangrijkste; hij luistert! 
Kortom om een lang verhaal kort te maken…ik zou willen dat we eerder terecht waren gekomen bij elisah. Dit had ons veel tranen en frustratie kunnen besparen. We hebben eindelijk onze Teun, die natuurlijk altijd spatjes blijft houden, waarmee we lange wandelingen kunnen maken. Een hond die luistert als je een commando geeft en die graag voor je wil werken. Ik zou dan ook elisah bij iedereen aanbevelen, want dit wil natuurlijk iedereen. Ik kan niet veel meer zeggen dan dankjewel en tot de volgende roedelwandeling, want die blijven we gewoon doen. Niet alleen voor Teun, maar ook omdat wij het gewoon ontzettend leuk vinden!


Start locatie:

roedelwandeling + groepsles
Hekerweg 51, Valkenburg 6301RJ

Parkeer mogelijkheid langs de weg
(gratis parkeren)

Tarief:
2 volwassenen + 1 hond
(kinderen vanaf 12 jaar)

Prijs is €21,- incl. btw