Roedelwandelingen


Wat super dat je mee wandelt en wilt trainen in mijn groeples met je hond! Let's go!

Boek hieronder je afspraaktype in 'roedelwandeling & groepsles'

Een wandeling in het mooie Zuid-Limburg die leerzaam is voor jezelf en jouw hond.
Maandelijks kun je jou en jouw hond aanmelden voor wandelingen inclusief groepsles, die door mijzelf worden uitgezet en begeleid. Je zit nergens aan vast en kunt zelf beslissen wanneer je wilt mee wandelen. Je betaalt voorafgaande aan de wandeling cash of via een tikkie.

Jij houdt tijdens de wandeling &  groepsles jouw hond aan de lijn.
Het is niet de bedoeling dat de honden aan de lijn met elkaar mogen spelen of elkaar begroeten.
Zo kunnen ook honden die nog niet los kunnen lopen, in training zijn of die angstig / agressief zijn naar andere honden, mee doen aan deze wandeling! Ook is het mogelijk om aan een lange lijn van 5 of 10 meter, je recall te trainen tijdens de wandeling of groepsles, uiteraard hou jij dan rekening met je mede groepsleden. Tijdens de wandelingen ontwikkel jij meer zelfvertrouwen in groepsverband met andere honden. De roedelwandelingen zijn geschikt voor je hond om desensitisatie & socialisatie te ontwikkelen met andere honden. Dit is af te stemmen om op grote of kleine afstand mee te wandelen en honden te passeren als trigger. 

Zo zie je onzekere honden iedere wandeling groeien en voor eigenaren van uitvallende honden is het een mooie kans om te kijken hoe hun hond zich in een roedel gedraagt. Jouw hond die angstig is of juist niet graag lijkt te wandelen is zeer welkom, een roedel wandeling stimuleert je hond op een meer natuurlijke manier te volgen!

Ook interessant is, hoe jouw houding en gemoedstoestand invloed heeft op het gedrag van jou hond. Train je vaardigheden en kennis tijdens deze wandelingen / groepsles, die je geleerd hebt in de 1 op 1 coach sessies! Het is ook fijn om jouw ervaringen en vragen te delen met de groep omdat de deelnemers allemaal bezig zijn om de relatie met hun hond te verbeteren.

 

 *Je kan meedoen aan deze wandeling als jouw hond minimaal 6 maanden oud is
( dit is mede afhankelijk van het ras en conditie van jouw jonge hond om mee te doen aan deze wandeling)

*Bij twijfel laat je jouw hond met een snuitje of muilkorf meelopen!

* De wandel afstand is +/- 4 km

* De wandeling is inclusief groep les op locatie

* Regen, wind, sneeuw of zon de wandeling gaat door
(mits je geen annulering melding krijgt van mij)

* De wandeling en groepsles is op eigen risico, jij neemt de verantwoordelijkheid voor jou gedrag en dat van jouw hond!